Shoppen: de leukste kerstcadeaus voor jouw hond.

december 06, 2019

Shoppen: de leukste kerstcadeaus voor jouw hond.

Jingle bells, jingle bells… Kerstmis komt eraan! Een tijd van gezellig samenzijn, lekker eten én vooral veel kerstcadeaus.
Jouw viervoeter mag natuurlijk ook niet ontbreken op dit feest. Wil je je furry friend een onvergetelijke kerst bezorgen? Dan leg je gewoon een pluizig kerstcadeau onder de boom.  Ontdek Pawlov’s leukste kerstcadeaus  en verras jouw hond op een originele manier.

VROLIJK KERSTFEEST MET RUDY HET RENDIER
Rudy het Rendier
Maak kennis met Rudy het Rendier. De speciale kersteditie van het ecologisch hondenspeelgoed van Green&Wilds. Een betoverend speeltje en een vriend voor jouw hond tijdens de feestdagen. 
 
OP HET MENU: KERSTKALKOEN

Kerstkalkoen
Ruik jij dat ook? De geur van een heerlijk ovengegaarde kerstkalkoen. Onweerstaanbaar. Ook voor jouw deugeniet.  Dankzij deze pluche kerstkalkoen is bedelen aan de feesttafel niet langer meer nodig. Het flostouw en piepgeluid brengen je hond meteen in een feestelijke stemming! 
 
 KERSTPROOF: HET KLAUS DEKEN
Kerstdeken Klaus
De favoriet van Kerstman Klaus. En binnenkort ook dat van jouw allerliefste viervoeter. Dit zijdezacht en handgemaakt hondendeken is om van te genieten. The snuggle is real...Het perfecte kerstcadeau voor jouw hond. 
 
HO HO HONDENTRUI VOOR KERST

Kersttrui
 
Met deze schattige print steelt jouw lieveling ongetwijfeld de show. Bovendien is het een ideale hondentrui tijdens de koude winterdagen een lange wandeling te maken. Welke hond droomt nu niet van zo’n kerstcadeau? Ho ho hop in de winkelmand! 
Ook in Nieuws

DIY: originele ideeën om een saaie hondenbench te pimpen voor Kerst.
DIY: originele ideeën om een saaie hondenbench te pimpen voor Kerst.

december 11, 2019

De hondenbench… Je kent hem wel. Een mooi meubelstuk? Niet echt. Noem het eerder een saai en lelijk onderdeel van je interieur. Maar wat doe je nu met die afschuwelijke bench tijdens Kerst? Pimpen natuurlijk! Dankzij deze originele ideeën tover je de saaie hondenbench om tot dé eyecatcher van het kerstfeest.

Lees verder