DIY: originele ideeën om een saaie hondenbench te pimpen voor Kerst.

december 11, 2019

DIY: originele ideeën om een saaie hondenbench te pimpen voor Kerst.

De hondenbench… Je kent hem wel.  Een mooi meubelstuk? Niet echt. Noem het eerder een saai en lelijk onderdeel van je interieur. Maar wat doe je nu met die afschuwelijke bench tijdens Kerst? Pimpen natuurlijk! Dankzij deze originele ideeën tover je de saaie hondenbench om tot dé eyecatcher van het kerstfeest. 

KWISPELENDE KERSTVERLICHTING

Een knapperend haardvuur, kleurrijke versiering en een warme sfeer. Kerst draait allemaal om gezelligheid. Kerstverlichting? Die mag natuurlijk niet ontbreken! We hangen onze kerstboom en huizen vol met kleine lampjes. Waarom ook niet het huisje van jouw viervoeter? Een verlichte hondenbench is niet alleen sfeervol, maar oogt ook prachtig in je kerst interieur. Kortom: kerstverlichting maakt iedereen gelukkig.  Laat het staartje van je hond maar lekker kwispelen! Let wel op: plak de verlichting vast met wat tape zodat alles veilig blijft hangen. 

 

KLEURRIJKE KERSTKNUFFELS

Met Kerst geven we maar al te graag knuffels en liefde. Ook je lieveling krijgt graag veel aandacht. Dit is niet altijd makkelijk als je de hele dag moet koken voor het kerstdiner. De oplossing? Verwen je hond met een bench vol zachte speelgoed knuffels. Gedaan met dat lege en eenzame gevoel wanneer je viervoeter even de bench in moet. Bovendien geven de knuffels een speelse touch aan je interieur! Perfect voor wanneer er kids op bezoek komen. 

 

STRIKJES EN (!) KERSTBALLEN 

Versier de bench van je hond met leuke strikjes, belletjes, slingers of kerstballen. Zo matcht hij prima bij de kerstboom. Let wel op met kerstballen en kies liefst voor een plastic variant. Op die manier is het niet zo erg wanneer je liefste viervoeter (per ongeluk) een kerstbal naar beneden haalt. Oepsie. 

Ook in Nieuws

Shoppen: de leukste kerstcadeaus voor jouw hond.
Shoppen: de leukste kerstcadeaus voor jouw hond.

december 06, 2019

Jingle bells, jingle bells… Kerstmis komt eraan! Een tijd van gezellig samenzijn, lekker eten én vooral veel kerstcadeaus.

Lees verder